Oss träffar du på Kraftens hus Sjuhärad

  

Carina Mannefred

Om du vill bidra till Kraftens hus utveckling, bli volontär eller vill veta mer om verksamheten, kontakta Carina carina.mannefred@kraftenshus.se 

”Jag är socionom och har länge arbetat som kurator på sjukhuset i Borås. Jag har varit kurator både på Onkologkliniken och i Palliativt resursteam, och mött många cancerpatienter och deras familjer.

Numera arbetar jag som utvecklingsledare på Regionalt cancercentrum väst på halvtid och den andra tiden arbetar jag som verksamhetsansvarig på Kraftens hus. Jag ser framemot att utveckla verksamheten på Kraftens hus med alla cancerberörda”

Carina Mannefred

  

Pia Bredegård

Om du vill komma förbi Kraftens hus Sjuhärad på tisdagar, onsdagar eller fredagar så kan du träffa Pia Bredegård, pia.bredegard@kraftenshus.se

”Jag är cancerpatient sedan 2012 då jag fick min bröstcancerdiagnos. Jag är idag friskförklarad. Jag har två egna barn, man och två bonusbarn.

Jag arbetar med Kraftens Hus för att kunna hjälpa andra och för att försöka att utveckla det psykosociala stödet med att skapa en mötesplats för en cancerdrabbad och de cancerberörda som finns runt omkring.”

Pia Bredegård

May Ekeroth

Om du tittar förbi Kraftens hus Sjuhärad på tisdagar, onsdagar eller fredagar så möts du troligtvis av May Ekeroth.

“Jag fick min bröstcancerdiagnos 2015. Under rehabiliteringsskedet har jag arbetstränat på Kraftens hus och sedan 1 november arbetar jag halvtid här, vilket är det bästa jobbet jag haft. Jag är sambo och har två vuxna barn, Jag har tidigare arbetat som undersköterska inom äldreomsorgen i Borås stad. 

Jag gillar alla möten med människor, samt värmen och gemenskapen på Kraftens hus. Jag vill gärna vara behjälplig där jag kan. Jag gillar också att baka och jag ser till att det finns kakor när vi fikar. ” 

May Ekeroth