Stöd oss

Kraftens hus är en ideell organisation som erbjuder stöd till cancerberörda. Kraftens hus Sjuhärad är en plats för aktiviteter, stöd och information som finns på Träffpunkt Simonsland i Borås. Mötesplatsen vänder sig till både patienter och närstående, vuxna såväl som barn.

Det stöd som Kraftens hus ger cancerberörda är kostnadsfritt.

Om du vill stödja oss kan du bli medlem, volontär eller ge en gåva till verksamheten.

 

Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår Integritetspolicy

Bli medlem

Du som är cancerberörd kan bli medlem i föreningen Kraftens hus Sjuhärad. Medlemskapet kostar 100 kr per år. Pengar används för att arrangera olika aktiviteter och evenemang.

Du får regelbundet information om vad som händer på Kraftens hus och kan nyttja alla aktiviteter som Kraftens hus erbjuder.

Medlemsavgiften betalas till bankgiro alternativt via Swish. Ange namn, adress, postadress och e-postadress när du gör inbetalningen. Skriv också att insättningen avser medlemsavgift.

Ge en gåva

Din gåva gör skillnad för cancerberörda! Med hjälp av gåvor kan Kraftens hus utöka verksamheten, erbjuda aktiviteter och ge stöd till alla som är cancerberörda.

Ge din gåva genom insättning på bankgiro alternativt Swish. Ange namn, adress, postadress och e-postadress när du gör inbetalningen. Skriv också att insättningen avser en gåva.

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som avlidit genom att skänka en gåva till vår verksamhet. Vi handlägger din gåva så snart vi erhållit den och skickar ut minnesblad eller ett gratulationskort. Vi kan även skicka minnesbladet elektroniskt om du så önskar. Vi översänder ett kort där du väljer text för din personliga hälsning. Maila din hälsning och ditt namn till sjuharad@kraftenshus.se

Minnesgåvan sätts in på bankgiro alternativt Swish. Ange namn, adress, postadress och e-postadress när du gör inbetalningen. Skriv också att insättningen avser en minnesgåvagåva.

Bli volontär

Som volontär finns det mycket du kan göra i Kraftens hus, exempelvis hjälpa till med praktiska saker, leda aktiviteter, hälsa välkommen och skapa en trivsam miljö i Kraftens hus. De viktigaste egenskaperna som du behöver ha med dig är förmågan att lyssna, skapa relation och bygga tillit. Den teoretiska kunskapen du behöver får du av oss.

Rekrytering och utbildning sker löpande. Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse, skicka ett mail till sjuharad@kraftenshus.se

Bli sponsor

 

Om du som representant av ett större företag, organisation eller verksamhet vill stödja Kraftens hus, kontakta oss gärna direkt via sjuharad@kraftenshus.se

Vi håller på med att fylla Kraftens hus med aktiviteter för 2019 och är glada för allt stöd vi får i detta arbete.

 

  Swish nr: 123 209 00 90

  Bankgiro: 5206-3369

 

Hälsningar,
Kraftens hus team