Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Till kvinnor i Sjuhärad som behandlas för cancer

27 februari, 2019 13:30 - 15:30 CET

Gratis

Look Good..Feel Better-kursen ger grundlig och personlig rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandling av cancer.
Du är välkommen att deltaga i en informell hudvårds-och makeupkurs, där professionella och engagerade makupkonsuletner ger dig råd och vägledning. 12 kvinnor deltar på varje kurstillfälle och du som deltagare jobbar själv aktivt under hela kursen men med hjälp och stöd av de professionella makupkonsulenterna.
Alla som deltar får dessutom en necessär med hudvård och makupprodukter i neutrala färger utan kostnad. Dessa produkter sponsras av en mängd företag. Läs gärna mer på hemsidan https://www.lookgoodfeelbetter.se/
Viktigt för dig som är allergisk eller överkänslig mot kosmetiska ingredienser rekommenderas att du inte använder de produkterna då får på Look Good..Feel Better-kursen utan tar med egen kosmetika.
Plats: Kraftens Hus – Träffpunkt Simonsland Plan 6
Viskastrandsgatan 5 , Borås
Önskar du ytterligare information eller vill anmäla dig ring eller sms till telefon 0722-259298 eller via hemsidan www.kraftenshus.se
OBS Vi har inte möjlighet att ta emot närstående/anhöriga.

Detaljer

Datum:
27 februari, 2019
Tid:
13:30 - 15:30 CET
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Plats

Kraftens hus Sjuhärad
Viskastrandsgatan 5, vån 6
Borås, Västra Götaland 506 30
View Plats Website

Arrangör

Carina Mannefred
E-post:
carina.mannefred@kraftenshus.se

Få de senaste uppdateringarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev