Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga Nidra med Thimour Yoga på Kraftens Hus

01 november, 2019 11:00 - 12:30 CET

Kom och yoga för att ge barn en framtid fri från cancer!

I samarbete med barncancerfondens Yoga of Hope kommer Thimour Yoga att hos Kraftens Hus hålla ett extra viktigt yogapass fredagen den 1 november.

Kom på Yoga Nidra – guidad djupavslappning, ett mjukt och enkelt yogapass med fokus på återhämtning. Ett sätt att göra skillnad i kampen mot barncancer! OBS föranmälan till yogan via länken nedan, begränsat antal platser 10 st!

När: Fredagen den 1 november kl. 11:00 – 12:30
Var: Kraftens Hus, Träffpunkt Simonsland, Viskastrandsgatan 5
Kostnad: Donera valfritt belopp 200, 250 eller 300 kr
Anmäl dig och donerar via denna länk: https://www.barncancerfonden.se/event/yoga-of-hope/delta-i-en-yogaklass/yoga-nidra-med-thimour-yoga-pa-kraftens-hus/

Barnen vår framtid med hela livet framför sig behöver allt vårt stöd. Barncancerfondens vision är att utrota barncancer och har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver.

Kraftens Hus vill ge kraft till cancerberörda genom att erbjuda en mötesplats för alla som på olika sätt drabbats av ett cancerbesked. Mötesplatsen vänder sig till dig som patient och till dig som närstående. Alla är välkomna barn, ungdomar och vuxna!

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och godkänd av Svensk insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Kom, njut av yoga och gör skillnad tillsammans med oss!
Vi hoppas på att få ihop minst 3000kr!

Varmt välkommen önskar Thimour Yoga och Kraftens Hus

 

Detaljer

Datum:
01 november, 2019
Tid:
11:00 - 12:30 CET
Evenemang Kategori:

Plats

Kraftens hus Sjuhärad
Viskastrandsgatan 5, vån 6
Borås, Västra Götaland 506 30
View Plats Website

Få de senaste uppdateringarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev