Våra medarbetare

Oss träffar du på
Kraftens hus Sjuhärad

Carina Mannefred

Om du vill bidra till Kraftens hus utveckling, bli volontär eller vill veta mer om verksamheten, maila Carina på: carina.mannefred@kraftenshus.se

”Jag är socionom och har länge arbetat som kurator på sjukhuset i Borås. Jag har varit kurator både på Onkologkliniken och i Palliativt resursteam, och mött många cancerpatienter och deras familjer.

Numera arbetar jag som utvecklingsledare på Regionalt cancercentrum väst på halvtid och den andra tiden arbetar jag som verksamhetsansvarig på Kraftens hus. Jag ser framemot att utveckla verksamheten på Kraftens hus med alla cancerberörda”

Carina Mannefred

Pia Bredegård

En dag i veckan är Pia på plats på Kraftens hus, övriga tider kan du maila eventuella frågor till Pia på: pia.bredegard@kraftenshus.se

”Jag är cancerpatient sedan 2012 då jag fick min bröstcancerdiagnos. Jag är idag friskförklarad. Jag har två egna barn, man och två bonusbarn.

Jag arbetar med Kraftens Hus för att kunna hjälpa andra och för att försöka att utveckla det psykosociala stödet med att skapa en mötesplats för en cancerdrabbad och de cancerberörda som finns runt omkring.”

Pia Bredegård

May Ekeroth

Om du tittar förbi Kraftens hus Sjuhärad på öppettiderna så möts du troligtvis av May, maila henne på: may.ekeroth@kraftenshus.se

”Jag fick min bröstcancerdiagnos 2015. Under rehabiliteringsskedet har jag arbetstränat på Kraftens hus och sedan 1 november arbetar jag halvtid här, vilket är det bästa jobbet jag haft. Jag är sambo och har två vuxna barn, Jag har tidigare arbetat som undersköterska inom äldreomsorgen i Borås stad.

Jag gillar alla möten med människor, samt värmen och gemenskapen på Kraftens hus. Jag vill gärna vara behjälplig där jag kan. Jag gillar också att baka och jag ser till att det finns kakor när vi fikar.”

May Ekeroth

Helen Högsten

Frågor om kommande aktiviter, hur man hittar Kraftens hus på sociala medier och kreativa idéer ställer du med fördel till Helen, du mailar henne på: helen.hogsten@kraftenshus.se

Förutom att förstärka föreningen med med sin passion för aktiviteter inom friskvård och hälsa så arbetar Helen på Kraftens hus med föreningsutveckling och har hand om våra sociala medier.

Vid ett besök är det inte helt osannolikt att det är Helen som möter dig vid dörren och hälsar dig välkommen.

”Jag har alltid brunnit för att hjälpa människor, genom samtal, föreläsningar eller annan inspiration under stora delar av mitt liv. Inom arbetsmarknad, stressrelaterade sjukdomar eller integration av nyanlända.

Kraftens hus är en väldigt fin förening som tjänar ett stort syfte, här trivs jag väldigt bra och hoppas min långa erfarenhet av rehabilitering och arbete med människor samt min kunskap inom hälsa och friskvård kommer till nytta.

Är också passionerad (läs nördig) inom trädgård, resor till världens alla hörn berikar livet, afrodans och Yoga utövar jag varje vecka.
Helen Högsten