Kraftens hus Stockholm

Tryck på bilden för att visa informationsmaterial.

Kraftens hus Stockholm, en mötesplats för både cancerpatienter, närstående och efterlevande, vuxna såväl som barn. Här kommer man att kunna träffa andra i liknande situation. Stöd i olika former kommer att finnas. Information och olika typer av aktiviteter kommer att erbjudas.

Projektet drivs av Regionalt Cancercentrum Stockholm Gotland i samarbete med PNR Patient & Närståenderådet. Syftet är att skapa en mötesplats för cancerberörda. 

Fler och fler personer lever länge med cancer. Många cancerberörda och även vårdpersonal vittnar om behovet av en plats där man kan träffa andra som är i en liknande situation.Vi kommer att starta i en lokal under hösten 2022. Dessutom kommer en digital plattform att arbetas fram.

Kontaktuppgifter

Maria Wahlström Norlin projektledare Kraftens Hus Stockholm 

maria.wahlstrom-norlin@regionstockholm.se

www.kraftenshus.se/stockholm

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vården och Kraftens Hus Stockholm

23 maj 13:00 - 16:00 CEST

Satsningen Kraftens Hus ska bli en självklar mötesplats för cancerberörda i Stockholms län. Startskottet för verksamheten blir ett evenemang på Piperska muren där samtal om hur Kraftens Hus kompletterar och samverkar med vården är i fokus. Samtalen leds av medicinjournalisten Anders Åker och på programmet står bland annat paneldiskussion och ett rundabordssamtal med alla deltagare.

Eventet är primärt öppet för vårdprofessioner. Självklart är alla andra som vill bidra till verksamhetsutvecklingen av Kraftens Hus Stockholm är välkomna i mån av plats

Plats

Piperska Muren
Scheelegatan 14
Stockholm, 112 28 Sverige
+ Google Map